Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Circulaire economie

Het streven naar een duurzame wereld veronderstelt een omslag van lineaire naar circulaire prouctie en consumptieprocessen. De gemeente Amsterdam heeft een ambitieuze visie (2020-2025) en uitvoeringsprogramma circulaire economie. 

 

Reparatie

Reparatie is een van de manieren om te werken aan een circulaire economie. Daarmee besparen we immers grondstoffen en energie en verminderen we het afval. een geslaagde reparatie geeft me altijd veel voldoening. 

 
 

Soorten reparaties

Reparaties waarin ik me bekwaamd heb zijn fietsen, meubels, muziekinstrumenten, eenvoudige elektronica en textiel. Heeft u dierbare voorwerpen waaraan u gehecht bent? Ik repareer ze graag!  

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren