Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Advies en begeleiding

Diverse organisaties heb ik al mogen adviseren over duurzaamheidsvraagstukken.  Zo mocht ik de COA (Centrale Opvang Asielzoekers) in 2019 adviseren over een visie op duurzame opvang op een wijze die waarde toevoegt aan mens, milieu en samenleving. Dit was procesmatig een mooi traject waarbij de gehele -zeer gemotiveerde-  COA-organisatie betrokken werd, zodat de visie op duurzame opvang ' ook organisatie-breed gedragen wordt.

 
 

Energietransitie

Een geheel ander voorbeeld is SOVAK, een zorginstelling in Brabant. Ik adviseer SOVAK over duurzame energieprojecten bij hun vastgoed en vraag ook namens SOVAK de benodigde subsidies aan.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren