Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Over Richard Zwiers

Mijn naam is Richard Zwiers, ik ben filosoof en transitiemanager. Tijdens mijn studie milieufilosofie bij Wouter Achterberg, bestudeerde ik de ethiek van duurzame ontwikkeling en duurzame leefstijlen. Daarna werkte ik voor de overheid, onder andere als adviseur bij het regieorgaan Energietransitie.

Als ondernemer staat u midden in de samenleving en u wilt uw verantwoordelijkheid nemen voor het voorkomen en/of oplossen van maatschappelijke problemen: kortom, uw wilt maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Samen met u kan Duurzaamheid4all uw duurzaamheidsambities concreet maken en een concreet stappenplan opstellen met duidelijke, meetbare doelen.

Lidmaatschappen

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren